Nyomtatás
Részletek: Kategória: Kari bizottságok | Megjelent: 2017. január 19.

Feladatköre: dönt a hallgatók részére nyújtandó állami támogatások odaítéléséről, a támogatásokkal és díjfizetéssel összefüggő előkészítő feladatok végrehajtásáról, valamint a Bursa Hungarica intézményi részének teljes vagy részbeni megtérítése után annak felhasználásáról.

Rendszeres Szociális Ösztöndíjak pályázata 2017/18-as tanév őszi félév

A pályázat elsősorban azon hallgatóknak szól, akik szociális helyzete nem teszi lehetővé, hogy ezen anyagi támogatás nélkül folytathassák vagy megkezdjék tanulmányaikat.
Pályázhatnak a Kar azon hallgatói, akik nappali tagozaton és államilag finanszírozott képzésben vesznek részt.
 
A 2017-18. év őszi félév rendszeres szociális ösztöndíjpályázatának időbeosztása tehát a következő:
Sajnos a határidőn túl beérkező pályázatokat nem tudjuk elfogadni!
Sajnos a határidőn túl beérkező hiánypótló dokumentumokat nem tudjuk elfogadni!
 
A PÁLYÁZATHOZ KÉRJÜK, FELTÉTLENÜL TANULMÁNYOZZÁTOK A SZABÁLYZATOT, amelyet az alábbi linken érhettek el.
 
FONTOS:
  • A pályázathoz szükséges űrlapkitöltő program (csak az aktuális verzió használható, korábbi nem) alább érhető el. (.zip tömörített állomány)
  • Letöltés után csomagold ki egy tetszőleges helyre a tömörített állományt (windows intéző, winrar, 7zip, vagy Total Commander segítségével), így létrejön a lama_djbform_2017_osz mappa, amelyben megtalálható a lama_2017_08_22.exe program indító, erről készíts parancsikont az asztalra (windows intéző, jobb gomb, küldés, asztali parancsikon). Erre kattintva indul a program. Windows Vista, Windows 7-8-10 esetén válaszd a "futtatás rendszergazdaként" opciót (jobb gombbal hozható elő)! Segítség a program használatához és a kitöltési segédlet megtalálható a programban (a ? gombra kattintva hívható elő).
 
Kérdés esetén bizalommal forduljatok hozzánk személyesen a DJB irodában (202-es szoba), vagy az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. !
 
Sikeres pályázást és félévet kívánunk:
 
A Kar Diákjóléti Bizottsága