Copyright 2020 - Custom text here

Exclamation mark red

Tisztelt Hallgatók!

https://szie.hu/sites/default/files/2_2020_rektori_utasitas_2019_20_modositott_idobeosztas.pdf

https://szie.hu/sites/default/files/szie_atmeneti_idobeosztas_201920_tanev.xlsx

Összhangban a fenti két dokumentummal, tanév módosított rendjére karunkon így alakul: A szakmai nap, a laza nap, és a tavaszi projekthét elmarad, helyettük is oktatás lesz. (Az ünnepnapokon természetesen nincs oktatás.) A szorgalmi időszak nappali tagozaton az eredetileg tervezettnél tovább, május 22-ig tart. Be kell pótolnunk egy húsvét hétfőt, egy csütörtöki rektori szünetet, és 3 pénteket: rektori szünet, nagypéntek és május 1.

Május 5. kedd: pénteki órarend (május 1 helyett)

Május 18. hétfő: hétfői órarend (húsvét hétfő helyett)
Május 19. kedd: pénteki órarend (nagypéntek helyett)
Május 20. szerda: keddi órarend (május 5 óracsere miatt)
Május 21. csütörtök: csütörtöki órarend (március 12 rektori szünet helyett)
Május 22. péntek: pénteki órarend (március 13 rektori szünet helyett)

Felhívnánk a figyelmet, hogy a rektori utasítás melléklete tartalmaz egy elírást: "Húsvét: 2020. április 10-14. (péntek - hétfő)" Ez nyilván elírás, mert a hétfői nap az az április 13. Ennek megfelelően április 14-én kedden rendes keddi órarend szerint tanítunk.

Levelező tagozaton elmaradt egy B hét március 13-14-én, és egy A hét március 20-21-én, ezeket a személyes jelenléttel járó konzultációkat nem pótoljuk. A többi konzultáció az eredeti tanrend szerint online kerül megtartásra.

Üdvözlettel. A Kar vezetése

 

Oktatási szünet március 12-től - Extraordinary education break from 12.03.2020.

 

 

https://szie.hu/tajekoztatas-koronavirussal-osszefuggo-veszelyhelyzet-kapcsan

http://sziu.hu/12020-iii11-directive-rector-extraordinary-education-break

 

 

 
Tisztelt Hallgató!
 
Tantárgyi akkreditációra minden félév regisztrációs hetében van lehetőség. (Későbbi szemeszterben sorra kerülő tárgy is akkreditálható, tehát nem szükséges megvárni az aktuális félévet, ha az Ön által teljesített tárgy az akkreditáció feltételeinek megfelel.) Az eljárás menetének első lépésében Önnek a kitöltött kérelem nyomtatvánnyal, - és szükség esetén a csatolandó dokumentumokkal – az adott tantárgy(ak) akkreditációját végző oktatót(oktatókat) kell megkeresnie. Amennyiben kérelméhez dokumentumokat kell csatolnia, az erre vonatkozó információt a kérelem nyomtatványon találja.
 
Kérjük, az alábbi lehetőségek közül válassza ki az Önre vonatkozót:
 
 1.  Az Ybl Karon korábban teljesített tárgy elismertetése

  Az Ybl Karon korábban teljesített tárgyak elismertetéséhez töltse ki értelemszerűen az ITT található kérelem nyomtatványt.

 2. Más intézményben teljesített tárgy elismertetése

  Más intézményben teljesített tárgy(ak) elismertetéséhez töltse ki értelemszerűen az ITT található nyomtatványt.
  Kérjük, csak akkor keresse az akkreditációt végző oktatót, ha a megjelölt dokumentumok mindegyikét tudja csatolni, mert más esetben nem fogadhatjuk be kérelmét. Későbbi hiánypótlásra sajnos nincs lehetőség!

 3. Áthallgatás előzetes engedélyeztetése

  Amennyiben Ön más intézményben szeretne tantárgyat teljesíteni, és azt Karunkon kívánja majd elismertetni, az ITT letölthető „Kérelem áthallgatás előzetes engedélyezéséhez” nyomtatványra lesz szüksége.

  Az előzetes engedélyezési eljárás eredményeként Ön megtudja, hogy az adott tantárgy – sikeres teljesítés esetén - akkreditálható lesz-e Karunkon, illetve különbözeti vizsgához kötött-e a tárgy elfogadása.

 4. Építész mesterképzésre jelentkezéshez kreditek elismertetése

  Az Építész mesterképzésre jelentkezéshez kitöltendő „Kredit elismerési kérelem” ITT letölthető.