Nyomtatás
Részletek: Kategória: Tantárgyi akkreditáció | Megjelent: 2017. június 29.
 
Tisztelt Hallgató!
 
Tantárgyi akkreditációra minden félév regisztrációs hetében van lehetőség. (Későbbi szemeszterben sorra kerülő tárgy is akkreditálható, tehát nem szükséges megvárni az aktuális félévet, ha az Ön által teljesített tárgy az akkreditáció feltételeinek megfelel.) Az eljárás menetének első lépésében Önnek a kitöltött kérelem nyomtatvánnyal, - és szükség esetén a csatolandó dokumentumokkal – az adott tantárgy(ak) akkreditációját végző oktatót(oktatókat) kell megkeresnie. Amennyiben kérelméhez dokumentumokat kell csatolnia, az erre vonatkozó információt a kérelem nyomtatványon találja.
 
Kérjük, az alábbi lehetőségek közül válassza ki az Önre vonatkozót:
 
 1.  Az Ybl Karon korábban teljesített tárgy elismertetése

  Az Ybl Karon korábban teljesített tárgyak elismertetéséhez töltse ki értelemszerűen az ITT található kérelem nyomtatványt.

 2. Más intézményben teljesített tárgy elismertetése

  Más intézményben teljesített tárgy(ak) elismertetéséhez töltse ki értelemszerűen az ITT található nyomtatványt.
  Kérjük, csak akkor keresse az akkreditációt végző oktatót, ha a megjelölt dokumentumok mindegyikét tudja csatolni, mert más esetben nem fogadhatjuk be kérelmét. Későbbi hiánypótlásra sajnos nincs lehetőség!

 3. Áthallgatás előzetes engedélyeztetése

  Amennyiben Ön más intézményben szeretne tantárgyat teljesíteni, és azt Karunkon kívánja majd elismertetni, az ITT letölthető „Kérelem áthallgatás előzetes engedélyezéséhez” nyomtatványra lesz szüksége.

  Az előzetes engedélyezési eljárás eredményeként Ön megtudja, hogy az adott tantárgy – sikeres teljesítés esetén - akkreditálható lesz-e Karunkon, illetve különbözeti vizsgához kötött-e a tárgy elfogadása.

 4. Építész mesterképzésre jelentkezéshez kreditek elismertetése

  Az Építész mesterképzésre jelentkezéshez kitöltendő „Kredit elismerési kérelem” ITT letölthető.