Nyomtatás
Részletek: Kategória: Pályázatok | Megjelent: 2018. július 27.

Kedves Hallgató!

Tájékoztatni szeretnénk a 2018/2019-es tanév első félévének szociális támogatás pályáztatásának menetéről.

A Szent István Egyetem összes karán egységesített pályáztatási mód lép életbe, ennek eredményképp karunkon megváltozik a pályáztatás lebonyolítása. A pályázatokat a Neptun felületén keresztül fogja tudni leadni, a hiteles, szükséges dokumentumok feltöltésével.
Erre 2018. augusztus 15-től szeptember 15-ig lesz lehetőség.

A feltöltött dokumentumokat a megszokott módon személyesen is leadandók, melyre 2 nap áll rendelkezésre, családi név kezdőbetűje szerint:

* A-L szeptember 17.
* M-Zs szeptember 18.

 

A pályázat feltöltése előtt kérjük, tanulmányozza a Kari Diákjólléti Bizottság rendszeres szociális támogatására vonatkozó ügyrendjét, mely az alábbi linken érhető el:

https://www.ymmf.hu/images/szabalyzat/DJB_1_mell_szoc_tam_elfogadott_20180612.pdf

Az ügyrend 6. és 7. oldalán található „A pályázatokhoz általában elfogadható igazolások” megegyeznek a feltöltendő dokumentumokkal, illetve a személyes leadáson ezeket kell leadni. Érvényesnek csak az a pályázat minősül, melynek dokumentumai a kritériumoknak megfelelnek, és megegyeznek a feltöltött dokumentumokkal.

FONTOS:

Pótleadásra nincs lehetőség! Kérjük a dokumentumok mielőbbi kikérését!

Az előzetes döntés várható időpontja: szeptember. 27.

Felmerülő kérdését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldheti!

Üdvözlettel:
KDJB