Copyright 2018 - Custom text here
irish embassy logo
Az Ír Nagykövetség pályázata posztgraduális tanulmányi ösztöndíjra
Jelentkezési határidő: 2018.február 19.

A SZIE-YMÉK Diákjóléti Bizottsága ezennel meghirdeti a 2017/18-as tanév tavaszi félévére szóló
rendszeres szociális ösztöndíjpályázatot.


A pályázat elsősorban azon hallgatóknak szól, akik szociális helyzete nem teszi lehetővé, hogy ezen anyagi támogatás nélkül folytathassák vagy megkezdjék tanulmányaikat. Pályázhatnak a Kar azon hallgatói, akik nappali tagozaton és államilag finanszírozott képzésben vesznek részt.
A 2017-18. tanév tavaszi félév rendszeres szociális ösztöndíjpályázatának időbeosztása a következő:


Pályázatok elektronikus beküldése 2018. január 15. és február 4. között lehetséges.

A pályázatokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.


Beküldési határidő: 2018. február 5. 23:59.

 

A pályázat anyaga, határidők, űrlapkitőltő program itt érhető el.


Sajnos a határidőn túl beérkező pályázatokat NEM tudjuk elfogadni!


A pályázatokkal kapcsolatos igazolások beadása személyesen 14-18 h között a 202-es teremben
(DJB iroda) lehetséges, a vezetéknév kezdőbetűje szerinti beosztásban:

  • február 7-én, (A–M)
  • február 8-án, (N-Zs)


Hiánypótlás határideje: február 12., hétfő, 14:00


Sajnos a határidőn túl beérkező hiánypótló dokumentumokat nem tudjuk elfogadni!


Előzetes döntés várható napja: február 15., csütörtök


Észrevételezés: február 15-e és február 20-a 12:00 óráig (személyesen előre kihirdetett időpontban, melyről időben tájékoztatva lesztek, illetve e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a közösségi oldalakon nem áll módunkban tájékoztatást nyújtani, illetve kérünk titeket az időpontok betartására!
A pályázathoz kérjük, feltétlenül tanulmányozzátok a szabályzatot, amelyet az alábbi linken érhettek el (amennyiben nem találtok választ a kérdésetekre, mindenképpen keressetek minket!!):


DJB ügyrend


FONTOS:

  • Önellátó hallgatók esetében kötelező melléklet a vagyoni helyzetre is kiterjedő, 3 hónapnál nem régebbi környezettanulmány (ez ingyenesen beszerezhető, de a folyamat időigényes!).
  • Minimális egy főre jutó jövedelemnél a mindenkori öregségi nyugdíj 75%-t vesszük figyelembe (21375 Ft), ez alatti adatok helyett automatikusan ezen összeggel kalkulálunk (tehát a benyújtott pályázat továbbra is érvényes marad).
  • Pályázatot és kérdéseket csak webmail-es e-mail címről áll módunkban fogadni! (SZIE webmail)
  • A pályázathoz szükséges űrlapkitöltő program (csak az aktuális verzió használható, korábbi nem) alább érhető el. (.zip tömörített állomány)
  • Letöltés után csomagold ki egy tetszőleges helyre a tömörített állományt (windows intéző, winrar, 7zip, vagy Total Commander segítségével), így létrejön egy lamadjbform mappa, amelyben megtalálható a lamadjbhokform.exe program indító, erről készíts parancsikont az asztalra (windows intéző, jobb gomb, küldés, asztali parancsikon). Erre kattintva indul a program. Windows Vista, Windows 7-8 esetén válaszd a "futtatás rendszergazdaként" opciót (jobb gombbal hozható elő)! Segítség a program használatához és a kitöltési segédlet megtalálható a programban (a ?gombra kattintva hívható elő).


Kérdés esetén bizalommal forduljatok hozzánk személyesen a DJB irodában (202-es szoba), vagy az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. !

Sikeres pályázást és félévet kívánunk:

A Kar Diákjóléti Bizottsága

 

A pályázat anyaga, határidők, űrlapkitőltő program itt érhető el.

 

vilnius logo
ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT
Két hetes vendégoktatás Vilniusban a 2018/19 tanévben
 
"Possibility for lecturers who are investigating construction work technologies, structural innovations, BIM technologies, applied constructions physics. Submission with CV and lectures plan for 40 hours."
 
Jelentkezés, további információ a Külügyi Irodán.
Fáczányi Zsuzsa (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
 
 
Junior Master of Light 2017 logo– Ha a fantáziádat megmozgatja a fény,
– ha azon gondolkozol, hogy a világítás hogyan adhat hozzá a mindennapokhoz,
– ha új gondolataid vannak a természetes vagy a mesterséges fény alkalmazásával kapcsolatban,
– ha alkotásodnak, művednek része a fény,
akkor pályázz a „JUNIOR MASTER OF LIGHT”díj elnyerésére!