Copyright 2018 - Custom text here

Nemzetközi oktatói és hallgatói pályázataink a Külügyi iroda oldalán érhetőek el.

A Műemléki Kutatás és Kézművesség Hálózata – Porta Speciosa Egyesület pályázatot hirdet hazai és határon túli magyar építőipari szakgimnáziumok, szakközépiskolák tanulói, felsőfokú építészeti, tájépítészeti, művészettörténeti, iparművészeti vagy restaurátori tanulmányokat folytató hallgatók részére  „FEJÜNK FELETT A FEDÉLSZÉK”- II. címmel, építészeti örökségi értéket képviselő fedélszék felmérési dokumentációjának készítése témakörben.
A részletek a csatolmányban olvashatóak.

Pályázati hirdetmény >>>
Pályázati fedlap >>>

TERVEZD MEG TE A JÖVŐ KOLLÉGIUMÁT!


Új városrész születik az észak-csepeli és dél-pesti területen a Déli Városkapu Fejlesztési Program
keretében: https://hallgatoipalyazat.myportfolio.com

 

Legyél Te is alkotótársa az utóbbi évtizedek egyik
legnagyobb mértékű budapesti városrész fejlesztésének!


Díjazás:


1.díj: 500ezer Ft
2.díj: 300ezer Ft
3.díj: 200ezer Ft

Kollégiumi jelentkezés és Lakhatási támogatás tájékoztató!

Tisztelt Hallgatók!

A 2014/2015 első félévétől a kollégiumi jelentkezés és lakhatási támogatás rendszere megváltozott! A kizárólag lakhatási támogatásra való jelentkezés megszűnt! Minden hallgató, akinek a lakóhelyének távolsága nem teszi lehetővé az intézményünkbe való bejárást, lehetősége van kollégiumi jelentkezésre. Aki nem kap kollégiumi elszállásolást, automatikusan lakhatási támogatásra pályázik. A jelentkezési és elbírálási mód egy pontrendszer elvén működik. Minden hallgató a lakóhelyének távolsága, jövedelme, tanulmányi eredményei és más egyéb szempontok alapján, egy pontszámot kap, amit egy program generál abból a táblázatból, amit a jelentkezéshez a hallgató tölt ki és küld el. A pontszámok alapján kialakult rangsorból derül ki, hogy ki részesül kollégiumi elszállásolásban, és ki az, aki lakhatási támogatást kap. Vagyis, a kollégium férőhelyei miután beteltek, a többi jelentkező egy kollégiumi elutasítást fog kapni. Akik elutasítást kaptak, ők szintén a pontszámok alapján részesülnek lakhatási támogatásban. Vagyis, mivel a kollégiumunk 135 férőhelyes, így a rangsor első 135 embere kollégiumot kap, az őket követők pedig lakhatási támogatásra pályáznak automatikusan.

Aki jelentkezik kollégiumba, de mégsem kíván beköltözni, mondván, hogy ő csak lakhatási támogatást szeretne, ebben az esetben sem kollégiumot sem lakhatási támogatást nem fog kapni. Azon hallgatók, akik felvételt nyertek, viszont mégsem kívánnak beköltözni, azoktól egy lemondási nyilatkozatot kérünk e-mailben az alább leírt időpontig. Amennyiben ez nem teljesül, a NEPTUN rendszerben kiírásra kerül az egész féléves kollégiumi díj a hallgatónak, abban az esetben is, ha nem költözik be a kollégiumba.

Sajnos a véges pénzügyi keretek miatt nem tudunk minden kollégiumból elutasítottnak lakhatási támogatást biztosítani. Mivel pótfelvételire nincs lehetőség, így a hibásan kitöltött jelentkezési lap, vagy hiányos igazolások esetén az adott pályázó automatikusan elutasításra illetve a lakhatási támogatásból kizárásra kerül.

Hiánypótlásra lehetőséget biztosítunk, azonban ez csak néhány nap, azok számára, akik jelzik, hogy valamely igazolást nem sikerült beszerezniük, de a hiánypótlás dátumáig ezt pótolni tudják. (igazolás szükséges) Ezért felhívjuk mindenki figyelmét, hogy gondosan töltse ki a jelentkezési lapot, és minden dokumentumot csatoljon, amire a jelentkezésében hivatkozik.

Jelentkezési határidő (e-mailben): 2018. augusztus 15. 12:00 óra.

Jelentkezéshez postázandó igazolások beküldési határideje: 2018. augusztus 15. 12:00 óra.

Kedves Hallgató!

Tájékoztatni szeretnénk a 2018/2019-es tanév első félévének szociális támogatás pályáztatásának menetéről.

A Szent István Egyetem összes karán egységesített pályáztatási mód lép életbe, ennek eredményképp karunkon megváltozik a pályáztatás lebonyolítása. A pályázatokat a Neptun felületén keresztül fogja tudni leadni, a hiteles, szükséges dokumentumok feltöltésével.
Erre 2018. augusztus 15-től szeptember 15-ig lesz lehetőség.

A feltöltött dokumentumokat a megszokott módon személyesen is leadandók, melyre 2 nap áll rendelkezésre, családi név kezdőbetűje szerint:

* A-L szeptember 17.
* M-Zs szeptember 18.

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Tudományos Akadémia kérésének eleget téve az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2018. június 15-én pótmeghirdetés keretében újra megnyitotta a Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj pályázat Pályázati Kiírását. A pályázatok benyújtási határideje 2018. július 16.
 
A Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) Bolyai János Kutatási Ösztöndíjában részesülő oktatók, kutatók támogatásának elsődleges célja az MTA kutatócsoportjai és a felsőoktatási intézmények közötti tudományos együttműködés elősegítése.
 

A pályázati dokumentumok elérhetősége:  http://www.kormany.hu/hu/dok?source=2&type=206#!DocumentBrowse