Nyomtatás
Részletek: Kategória: Felvételizőknek | Megjelent: 2021. július 27.

Pótfelvételi 2021

Van még lehetőség bekerülni az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar építőmérnök szakára!

Aki 2021. augusztus 8-ig jelentkezik, már idén szeptemberben megkezdheti tanulmányait akár államilag finanszírozott, akár önköltséges formában; levelező és nappali munkarendben egyaránt.

Meghirdetett budapesti képzéseink:

A jelentkezés menete

Jelentkezni kizárólag az E-felvételi rendszerében lehet, egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére. A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek:

Az űrlapok kitöltésére, a hitelesítésre a határidő 2021. augusztus 8. vasárnap 23:59 óra.

A hitelesítést az Ügyfélkapun keresztül lehet elvégezni, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni).

A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni.

A ponthatárokat előreláthatólag 2021. augusztus 27-én hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatát és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően megküldjük.

A felvételi eljárással kapcsolatos információkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet kérni.

A képzéssel kapcsolatos információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.