Copyright 2017 - Custom text here
IFK logoAz idei pályázat címe:
Az ingatlanfejlesztés ezeregy lehetősége - Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése a kiíró által megajánlott témakörökből, pályázat szakmai mentorokkal
 
erasmus plusHavi 200 euró plusz
A 2017/18-as tanévben az Erasmus+ felsőoktatási mobilitásban résztvevő hallgatóknak ismét lehetőségük van pályázni Erasmus+ szociális kiegészítő támogatásra. A kiegészítő támogatás célja egyenlőbb esélyt nyújtani a felsőoktatási mobilitás területén is a kiutazók számára az Erasmus+ programban.
mekh energiekovetekA Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pályázatot hirdet MEKH Energiakövetekcímmel.
A pályázat célja a MEKH társadalmi felelősségvállalási programjának hangsúlyos eleme a fogyasztók energiatudatos szemléletének formálása.
 A MEKH Energiakövetek pályázat célja:
  • az energiatermeléssel és - felhasználással, valamint a tudatos energiafogyasztással és energiatakarékossággal kapcsolatos ismeretek bővítése az általános iskola felső tagozatos, illetve a középiskolás korosztály körében,
  • a felsőoktatási intézményekben természettudományos tárgyakat hallgató diákok ösztönzése a témával kapcsolatos tudásuk elmélyítésére és kreatív, élményalapú átadására a megjelölt korosztálynak.
A pályázati felhívás anyaga innen tölthető le.
További információk a pályázat honlapján érhetők el.
 
kerliteA Mattonella Kft. tervezői pályázotot hirdet a mindössze 3,5 / 5,5 milliméter vastagságú, rugalmas, mázatlan, kőporcelán burkolólap, a KERLITE innovoliv szemléletű újrogondolására vonatkozóan.
 
hormannJövő Otthonai – építészeti ötletpályázat, Hörmann különdíjjal!